Afdøde i Blæsinge Grusgrav formentlig dræbt

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Liget, som politiet fandt i Blæsinge Grusgrav, er identificeret som den forsvundne mand fra Ruds-Vedby. Der er med stor sandsynlighed tale om drab.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at de tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning har identificeret liget fra Blæsinge Grusgrav som den forsvundne 68-årige Kiehn Georg Andersen fra Ruds-Vedby. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiets efterforskning peger i retning af et drab

»Vores efterforskning har i øvrigt vist, at der med stor sandsynlighed er tale om et drab,« udtaler vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Vicepolitiinspektør tilføjer, at politiet på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse nærmere detaljer i sagen. Det er af hensyn til den videre efterforskning.

Læs også: Politiet finder lig i grusgrav ved Blæsinge.

Vidner fra Ruds-Vedby og Blæsinge Grusgrav efterlyses

Kiehn Georg Andersen forsvandt fra sin bopæl på Kalundborgvej 34 i Ruds-Vedby i Sorø Kommune forud for branden i hans hjem søndag den 21. april 2019.

Politiet efterlyser borgere, der har gjort iagttagelser omkring Ruds-Vedby og Blæsinge Grusgrav ved Slagelse i tidsrummet fra lørdag den 20. april om eftermiddagen til søndag den 21. april om morgenen.

Vidner kan henvende sig til politiet på telefon telefon 1-1-4.

Øverst: Blæsinge Grusgrav. (Foto: Google Earth Pro). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.