Politiet finder lig i grusgrav ved Blæsinge

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Politiet har fundet liget af en afdød person i en grusgrav ved Blæsinge sydvest for Ruds-Vedby og nord for Slagelse.

Torsdag formiddag fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi liget af en afdød person i en grusgrav ved Blæsinge. Den afdøde er ikke identificeret endnu. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyste i pressemeddelelsen, at der var tale om en grusgrav “ved Blæsinge ved Ruds-Vedby”, men grusgraven ligger over 10 kilometer fra Ruds-Vedby. Der er tale om Blæsinge ved Slagelse. Red.

Mulig sammenhæng med den forsvundne mand

Fundet er gjort efter flere dages eftersøgning i området med brug af både politihunde, droner og dykkere.

Politiet har arbejdet på stedet i de seneste dage på baggrund af henvendelser fra vidner, og politiet efterprøver blandt andet, om der er en sammenhæng til den 68-årige mand fra Ruds-Vedby, som har været forsvundet siden søndag.

»Politiet har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt,« fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter kortet.

Mistænkelig brandsag og efterlyst beboer på 68 år

Søndag morgen kl. 06.09 blev politiet kaldt ud til en mistænkelig brandsag på Kalundborgvej 34 i Ruds-Vedby. Politiet var massivt tilstede, og indsatsen blev understøttet af både af hunde og drone.

Alligevel lykkedes det ikke for politiet at finde den 68-årige beboer, Kiehn Georg Andersen. Politiet har oplyst, at der er mistænkelige forhold ved branden.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.