Alt udsolgt til årets Forårsfest i Sørbyhallen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – De Røde Kandis-lamper er tændt til årets Forårsfest i Sørbyhallen, hvor alt allerede er udsolgt.

SIF-Venner kan endnu en gang tænde de røde lamper og melde alt udsolgt til årets Forårsfest i Sørbyhallen, hvor Kandis står på scenen og sørger for den musikalske underholdning.

»Kandis spiller i Sørbyhallen for 24. gang i streg, og de bliver bare ved med at begejstre og sælge billetter. Vi kan igen-igen-igen melde alt udsolgt,« konstaterer Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner.

Kandis fejrer bandets 30-årsjubilæum

SIF-Venner kan med udsolgt til forårsfesten byde over 600 gæster velkommen i Sørbyhallen fredag den 29. marts 2019, hvor dørene åbnes kl. 16.30, mens selve festen begynder med spisning kl. 18.00 og musik fra en DJ.

Efter spisningen står Kandis klar på scenen frem til kl. 01.00, hvor festlighederne slutter.

»Kandis fejrer i år bandets 30-årsjubilæum. Det kan de helt passende gøre i en fyldt hal, hvor publikum med sikkerhed er klar til at feste og danse natten lang sammen med det populære orkester,« fortæller underholdningsformanden og fortsætter:

»Dansegulvet er simpelthen fyldt fra start til slut, når Kandis går på scenen og spiller både nye og gamle numre fra deres enorme bagkatalog – og så er der selvfølgelig også alle de velkendte covernumre af for eksempel Rasmus Seebach, Volbeat og 60’ernes store hits.«

Klar til Sørby Marked samt næste Forårsfest

SIF-Venner glæder sig selvfølgelig over endnu en udsolgt Forårsfest i Sørbyhallen. Dog betyder det ikke, at støtteforeningen hviler på laurbærrene – tværtimod.

»Vi er selvfølgelig allerede godt i gang med at forberede sommerens Sørby Marked, men vi har også øjnene på næste års forårsfest,« afslører Martin W. Hansen og uddyber:

»Kandis besøger Sørbyhallen for 25. gang i 2020. Det skal selvfølgelig også fejres i Sørbyhallen. De er allerede booket.«

Øverst: Kandis. (Foto: PR). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.