To års fængsel for voldsomt røveri på Valbyvej

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – De to mænd, som stod bag det voldsomme røveri og overfald i kiosken på Valbyvej, er dømt for røveri, legemsangreb og overtrædelse af “burkaloven”.

To mandlige røvere på henholdsvis 30 og 27 år fra Ringsted er dømt for røveri og legemsangreb i kiosken “Indkøb” på Valbyvej 1 i Slagelse By sidste år.

Røvere var bevæbnet med knive under røveriet

Den ælde, kvindelig ekspedient, Britta Nielsen, blev udsat for et voldsomt røveri, hvor begge mænd var bevæbnet med knive. Ekspedienten blev ligefremm snittet af den ene kniv over overfaldet.

Røveriet skete fredag den 17. august 2018, og gerningsmændene blev anholdt onsdag den 29. august 2018.

Mændene på 30 og 27 år er idømt henholdsvis 2 års og 1 år og 10 måneders fængsel. Begge er begge varetægtsfængslet efter dom. Det oplyser anklagemyndigheden på Twitter.

Artiklen fortsætter under videoen.

Røverne overtrådte også kniv- og burkaloven

Ifølge TV ØST er de også dømt for at overtræde den såkaldte “burkalov”, fordi de bar elefanthuer. Desuden er de dømt for at være i besiddelse af en kniv, men også for at stjæle to Bluetooth-højtalere, to hovedtelefoner og en trøje i Bilka i Næstved.

Den ældre ekspedient er naturligvis lettet over, at det nu er afsluttet, men hun synes, at røverierne bliver værre og værre.

»Det er dejligt at få det afsluttet, for så kan jeg skubbe det længere væk,« siger ekspedienten, Britta Nielsen, til TV ØST og fortsætter:

»Jeg har prøvet det før med den slags kedelige mennesker, men det bliver da værre og værre, synes jeg. Det var tredje gang med kniv, og denne gang var der to med knive samtidig.«

Læs også: To mænd anholdt efter røveri mod kiosken “Indkøb”.

Øverst: Røveriet i kiosken. (Foto: Skærmbillede fra videoovervågning). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.