Efterlysning: To piger fra Lundby måske mod nord

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Zand.News – Politiet efterlyser to piger på 11 og 13 år, som er gået fra et opholdssted i Lundby og måske er på vej mod København eller Nordsjælland.

Politiet oplyser, at de har modtaget melding om, at de efterlyste piger er fundet i god behold. Vagtchefen takker mange gange for alle henvendelser: »Dejligt med noget hjælp,« skriver han på Twitter.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anmoder borgerne om hjælp med at kigge efter to piger, som er gået fra et opholdssted i Lundby på Sydsjælland. Pigerne søger formentlig mod København eller Nordsjælland.

De efterlyste piger er: Thea på 11 år, spinkel og iført meget lilla jakke. Og: Michelle på 13 år, almindelig af bygning og iført beige jakke, mørke bukser samt kondisko. Pigerne er mentalt syge og behandlingskrævende.

Hjælp politiet med at finde pigerne og ring telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger om pigerne.

Beskrivelsen af pigernes tøj er opdateret. Derefter er artiklen opdateret med besked om, at pigerne er fundet. Samtidig er billeder af pigerne fjernet. Red.

Øverst: Efterlyste piger. (Foto: Privat / Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi). Nyt billede øverst: Genrefoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). Note, Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.