Ung tjener fra Slagelse dømt for voldtægt

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Efter en fest tilbød en ung tjener at køre en 16-årig pige hjem, men undervejs voldtog han pigen på en parkeringsplads i Slagelse.

En ung mand fra Slagelse er dømt for voldtægt efter fest. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

»Heldigvis er voldtægter af denne karakter sjældne«

En 19-årig mand fra Slagelse er i dag ved Retten i Næstved fundet skyldig i voldtægt af en 16-årig pige. Manden blev idømt 2 år og 6 måneders fængsel og blev efterfølgende varetægtsfængslet. Han ankede dommen.

Efter en fest i oktober 2021 i Slagelse, hvor den unge pige var gæst, og manden var tjener, tilbød manden at køre pigen hjem. På vejen holdt han ind på en parkeringsplads i Slagelse, hvor han voldtog pigen. Han kørte herefter pigen hjem, hvor hun med det samme fortalte sine forældre, hvad der var sket. De kontaktede herefter politiet og anmeldte sagen.

Manden nægtede sig skyldig i retten og forklarede, at samlejet var frivilligt. Den unge pige forklarede dog, at samlejet ikke var frivilligt, men at manden havde tvunget hende.

»Heldigvis er voldtægter af denne karakter meget sjældne i Danmark. Familien til den unge pige reagerede heldigvis med det samme og fik anmeldt forholdet. Jeg er glad for, at retten fulgte min påstand og kendte manden skyldig – og at han efter dommen blev varetægtsfængslet,« siger anklager Siw Olsen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.