Smadrekvinde viser bryster på Jernbanegade

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En voksen kvinde blev først anholdt for at vise bryster på Jernbanegade, men det stoppede hende ikke. Senere blev hun anholdt for hærværk.

I går kl. 13.58 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at en kvinde stod iført shorts og blottede sine bryster i krydset ved Østerbro/Jernbanegade i Slagelse Midtby.

Det var ikke svært for betjentene at spotte den letpåklædte dame, som – da hun så politiet – begyndte at tage sin T-shirt på. Hun virkede lidt ude af balance, men blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Hun blev anholdt kl. 15.08 og blev taget med til politistationen i Næstved. Her blev hun først løsladt kl. 21.50, men igen omkring midnat fik politiet igen anmeldelser om den 51-årige.

Denne gang havde vidner set, at hun smadrede en krukke ved Hotel Kirstine i Næstved, og kort efter tog hun en hjertestarter, der sad på apoteket i Torvestræde.

Kl. 0.18 fandt politiet frem til den 51-årige, som blev anholdt og sigtet for hærværk. Den 51-årige afventer nu afhøring på politistationen i Næstved.


Arkivfoto: Rigspolitiet


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.