Slagelse Motionsklubs traditionsrige nytårsløb

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Borgere og byråd i Slagelse Kommune er inviteret til at deltage i Slagelse Motionsklubs traditionsrige nytårsløb søndag den 6. januar i Slagelse Lystskov.

I 40 år har Slagelse Motionsklub arbejdet for sundhed

Slagelse Motionsklub har nu i over 40 år været med til at gøre en indsats for at Slagelse Kommune kan være et sundt sted at bo, og søndag den 6. januar 2019 skyder Slagelse Motionsklub det nye år ind med sit traditionsrige Nytårsløb.

Nytårsløbet i Slagelse Lystskov den første søndag i det nye år er en god mulighed for at give 2019 en aktiv start. Løbet tiltrækker hvert år rigtig mange motionsglade deltagere, og i år har klubben været i et særligt julehumør!

31 byrådsmedlemmer har modtaget et startnummer

Alle Slagelse Kommunes 31 byrådsmedlemmer har nemlig modtaget en ekstra julegave i form af et gavekort til et startnummer til deltagelse på en af nytårsløbets gå- eller løberuter.

Slagelse Motionsklub ønsker med denne lille ekstra julegave til kommunens byrådsmedlemmer at markere en aktiv kurs for at være med til at gøre Slagelse kommune sundere.

»Vi håber, at byrødderne vil blive glade for gaven – tilmelde sig på dagen og sammen med alle de andre deltagere nyde skoven, den gode motion og den varme suppe, når turens strabadser er vel overstået. Og som noget helt nyt denne gang får alle deltagere en super flot medalje, som er designet specielt til klubbens løb,« skriver motionsklubben i en pressemeddelelse.

Flere muligheder for løb og gang den 6. januar

Nytårsløbet gennemføres på afvekslende ruter i Slagelse Lystskov efter følgende program:

  • Kl. 10.00 – Børneløb, 2 kilometer med løb og gang
  • Kl. 10.30 – 10 kilometer med løb og gang
  • Kl. 10.45 – 6 kilometer med løb og gang.

Der er åbent for tilmelding til Nytårsløbet 2019 på app.lap.io til og med den 2. januar 2019. Derudover kan man også tilmelde sig på dagen.

Slagelse Motionsklub er samlingspunktet for glade motionister, og klubben er fyldt med aktive ildsjæle og i en god udvikling, hvilket en stor lokal sponsorstøtte også vidner om. Klubben har cirka 400 medlemmer, og der er altid plads til flere.

Læs også kalenderen: Nytårsløbet 2019.

(Privatfoto: Slagelse Motionsklub).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.