Politiet fik fuld plade på Klingeberg

Slagelse.News — To mænd i en bil gjorde sig bemærket ved at samle usædvanligt mange sigtelser sammen i Slagelse Midtby.

Tirsdag eftermiddag kl. 16.44 var der fuld plade, da politiet standsede en bil på Klingeberg mellem Midtbyen og Lystanlægget i Slagelse By. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Der var kontanter og en lægtehammer

Føreren af bilen var en 27-årig mand fra København, og der var en 35-årig mand med som passager. En narkometertest gav udslag for kokain, benzodiazepiner, cannabis og metamfetamin, så bilisten blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for spirituskørsel.

Da politiet visiterede den 27-årige bilist, fandt betjentene et kontant beløb, og pengene blev beslaglagt som et afdrag på mandens gæld til det offentlige. Den 27-årige var endvidere frakendt kørekortet og derfor blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, mens ejeren af bilen – en 28-årig mand fra Hvidovre – blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort.

Den 35-årige, der var med i bilen, blev ganske ophidset, og for at få ro på stedet blev han anholdt kl. 17.41 og taget med til politistationen i Slagelse. Der blev i øvrigt fundet en lægtehammer under sædet i bilen, hvorfor den 35-årige passager blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Han blev løsladt igen kl. 20.25.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/futs