Politiet afslørede hashrygere i kælderen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – Da lokalpolitiet gik ned i en kælder i Nordbyen, traf de fem personer, som havde et noget anderledes ærinde.

Onsdag var lokalpolitiet på patrulje forskellige steder i Slagelse Midtby og Nordby. Først fik de en god snak, men senere fandt de fem personer i en kælder. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Fem mænd med joint og hashklumper

Politibetjentene var blandt andet gennem p-kælderen på Rådhuspladsen, i Vestsjællandscentret, på Casinotorvet, i Galleriet, på Nytorv og på stierne i Sct. Mikkelsgade. Der herskede vinterro de forskellige steder, hvor betjentene fik mulighed for at få en god snak med borgerne – ikke mindst de unge brugere af byrummet.

Betjentene var også forbi kælderen under en blok på Jacob Dampes Vej i Ringsparken i Nordbyen, hvor der havde været anmeldelser om generende ophold og rygning. Kl. 19.27 traf politiet fem personer i kælderen: En 21-årig mand viste sig at have to klumper hash på i alt 27,3 gram i en pose, og en 22-årig mand havde en joint, som han var i færd med at ryge. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og de to mænd blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.