Østeuropæer ville låne en tallerken af en 83-årig kvinde

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Fredag eftermiddag blev en ældre kvinde opsøgt i sin lejlighed af en østeuropæisk kvinde, som ville låne en tallerken. Her lykkedes det for en anden kvinde at stjæle kontanter fra den ældre kvinde.

Fredag blev en 83-årig kvinde udsat for et tricktyveri i sin lejlighed på Vesterport i Slagelse By. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den ene var 30-40 år gammel og 160-170 centimeter høj

En fremmed kvinde kom til den ældre kvindes lejlighed, hvor hun bad om at måtte låne en tallerken. Her lykkedes det at aflede den 83-åriges kvindes opmærksomhed, så en medgerningsmand kunne slippe af sted med at stjæle kontanter fra en pung. Herefter forduftede tyven.

Der er kun et signalement af den ene gerningskvinde, der beskrives som østeuropæisk af udseende og cirka 30-40 år gammel. Hun var 160-170 centimeter høj og var almindelig af bygning. Og hun havde mellemlangt, brunt hår og var brun i huden. Kvinden talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har bemærket noget usædvanligt på Vesterport fredag mellem kl. 16.00 og 16.30. Ring gerne til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.