Meterhøje infoskærme ved indfaldsvejene

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Kommunen ønsker at slå på tromme for de mange lokale aktiviteter. Derfor skal der være meterhøje informationsskærme ved indfaldsvejene.

Fremover bliver bilister mødt af meterhøje informationsskærme, når de passerer byskiltet til Korsør, Skælskør og Slagelse.

Skærmene skal give både beboere og turister information om blandt andet arrangementer i kommunen. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Alle skærme er i drift i løbet af fire måneder

»Der er rigtig mange mennesker, som dagligt kører ind og ud af vores tre store byer. Derfor har vi politisk ønsket at få sat infoskærme op ved indfaldsvejene, så vi kan slå på tromme for de mange aktiviteter, som vi har i kommunen,« Villum Christensen (LA), der er udvalgsformand for Erhvervs- og Teknikudvalget, og fortsætter:

»Corona har været hård ved alle de begivenheder, som plejer at være i kommunen, og derfor er skærmene også en hjælpende hånd til at fortælle både borgere og turister om de ting, der foregår i kommunen nu, hvor vi er på vej mod en mere normal hverdag.«

Der bliver otte informationsskærme i alt. Fire af dem er ved indfaldsvejen til Slagelse (Sorøvej, Kalundborgvej, Korsørvej og på Søndre Ringgade). Det er kun skærmen ved Sorøvej som er i drift fra start. De resterende tre skærme følger over de kommende par måneder.

De øvrige fire skærme fordeler sig med to skærme ved Skælskør (Næstved Landevej og Slagelsevej) og to skærme ved Korsør (Skovvej og Tårnborgvej).

Skærmene styres individuelt og er gratis i starten

Det er Slagelse Kommune, som har etableret og varetager driften af skærmene, og kommunen opfordrer foreningslivet til at byde ind med opslag til skærmene.

»Det er en meget synlig måde at slå på tromme for alle de gode arrangementer, som er rundt om i hele kommunen. Så vi håber, at foreninger, klubber, erhvervsforeninger, kulturinstitutioner og andre der afholder arrangementer vil bruge skærmene, så vi kan fortælle hinanden og tilrejsende om alt det, der foregår i kommunen,« siger Niels Lassen, der er kommunikationschef i Slagelse Kommune.

De otte skærme kan styres individuelt, så man kan målrette informationerne til de byer, hvor det er relevant. Skærmene benyttes til oplysninger af almennyttig karakter såsom arrangementer, der er relevante for borgerne i kommunen. Der må godt kræves entre til arrangementerne.

I opstartsfasen er det gratis at få opslag på skærmene. Når der er kommet flere erfaringer med skærmene, vil der blive opkrævet betaling, som skal dække driftsudgifterne.

Hvis foreninger, klubber og andre arrangører ønsker mere information om annoncering på informationsskærmene kan de kontakte Niels Lassen på e-mail niell@slagelse.dk eller telefon 29 31 71 31.

Øverst: Informationsskærme. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.