Gurli Gris genåbner Cirkusland

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Det indendørs kulturliv har fået lov til at genåbne, så fra på lørdag den 22. maj har Cirkusland igen trylleshow, børneshows og cirkusforestilling.

Det indendørs kulturliv har fået lov til at genåbne, så fra på lørdag den 22. maj har Cirkusland nord for Slagelse igen trylleshow, børneshows og cirkusforestilling på programmet hver weekend i de tre indendørs showhaller. Det skriver Cirkusland i en pressemeddelelse.

Gurli Gris og Gustav Gris optræder med eget show

På genåbningsdagen lørdag den 22. maj samt mandag den 24. maj (2. Pinsedag) kommer vores alles yndlingsgrise Gurli Gris og Gustav Gris og optræder med deres helt eget show.

Man skulle have levet under en sten, hvis ikke man kender lidt til de verdenskendte grise: Gurli og Gustav, som børn kender fra de populære børneprogrammer på Ramasjang, Disney Channel, Netflix og Cartoon Network.

Gurli Gris-showet i Cirkusland er fyldt med sjove indslag samt sang og musik, som børnene kender fra Gurli Gris-universet.

Alle der er fyldt 15 år skal fremvise negativ COVID-19-test ved indgangen til Cirkusland. Testen må maksimalt være 72 timer gammel. Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan dog komme i Cirkusland uden en negativ test. De skal blot fremvise deres coronapas.

Søndag den 23. maj indtages showscenen af en af Danmarks største YouTubere, Spørg Casper, der i selskab med Bubber, kaster sig ud i den skøre disciplin “Kan det pølses?”.

Her tester de, om Oreos og mange andre ting kan bruges som pølsefyld. Noget, som han tidligere er gået viralt med på YouTube.

Shows med spændende gæstestjerner i to dage

Gurli Gris-showet spiller to gange både lørdag og mandag (kl. 12.30 og 15.15 begge dage), så alle Cirkuslands gæster får mulighed for at se showet, mens vi fortsat holder afstand til hinanden i teatersalen, hvor der skal være et tomt sæde mellem hver familie/gruppe.

Det samme sker søndag, hvor Spørg Casper optræder. Cirkuslands gæster bliver således delt op i to hold, og det sker ved, at man udover entrébilletten får en adgangsbillet, hvorpå der står tidspunktet, som man skal se shows, når man ankommer til Cirkusland.

Cirkusland har som hidtil åbent alle dage fra kl. 10 – 17, hvor billetten giver fri adgang til alle kørende forlystelser, aktiviteter, legelandet og nu også shows hele dagen.

Trylleshow og en ny cirkusforestilling for familien

Cirkuslands egen tryllekunstner Kim Kenneth vender tilbage med mirakler og tricks i ærmet, når han hver formiddag kl. 11.30 indtager showscenen med sit populære familie-trylleshow. Der bliver med garanti noget at tale om bagefter, for hvordan får han lige tryllet hans assistenter frem ud af den blå luft?

Cirkus Landino præsenterer også en ny hjertevarm cirkusforestilling for hele familien, hver eftermiddag kl. 14. Kim Kenneth er sprechstallmeisteren, som fører os ind i cirkus’ utrolige univers, hvor du kan opleve legesyge heste, en jonglør som ta’r kegler, vovefulde luftnumre og selvfølgelig imponerende illusioner.

Og intet cirkus uden en rigtig klovn. Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco vil sørge for, at der kommer gang i lattermusklerne.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Cirkus Arena). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.