Masser af fyrværkeri i bagagerummet

Artiklen er opdateret for 8 måneder siden.

Slagelse.News – En københavner vidste angiveligt ikke, hvad han egentlig lavede i Skovsøgade, men politiet kunne så hjælpe københavneren med at kigge i hans bagagerum.

Tirsdag kl. 19.11 tjekkede politiet en 41-årig mand fra København, som holdt parkeret i Skovsøgade i Slagelse By, hvor han talte med en 23-årig mand fra byen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

50 små og 51 større kanonslag bag i bilen

Den 41-årige kunne ikke præcist redegøre for sit egentlige ærinde på stedet, og da politibetjentene undersøgte hans bil, fandt de et stort kanonslag i dørlommen, og i bagagerummet var der endvidere 50 små og 51 større kanonslag. Det ulovlige fyrværkeri blev konfiskeret, og den 41-årige blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Husk, at fyrværkeri skal omgås med forsigtighed. Det er ikke alle – herunder for eksempel dyr – der begejstres ved bulder, brag og lyseffekter, så tag hensyn. Og så er det i øvrigt også forbudt at bruge fyrværkeri, bortset fra i perioden fra den 27. december til og med den 1. januar. Du må også kun købe fyrværkeri i en begrænset periode fra den 15. december til og med den 31. december.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Ricochet64 / iStock). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/4f1f