Maskeret mand hælder benzin udover træningsudstyr

Opdateret den

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 1 år siden). 

Læsetid: 2 min.

En maskeret, spinkel mand med grå hættetrøje forsøgte angiveligt at tænde ild i et motionscenter på Holbækvej 8 i Slagelse Østby.

Tirsdag morgen kl. 7.22 smadrede en maskeret mand et vindue til motionscenteret “PMT Gym” på Holbækvej 8 i Slagelse Østby. Herefter hældte han benzin udover noget træningsudstyr via det smadrede vindue, mens folk var i gang med at træne.

[media-credit name=”Google Earth Pro” align=”alignnone” width=”590″]Foto: Google Earth Pro[/media-credit]

Dog nåede gerningsmanden ikke at antænde benzinen, fordi der var flere personer til stede i lokalet, som fik anråbt manden, inden han nåede at sætte ild til benzinen.

Herefter stak gerningsmanden af på en sort herrecykel. Han bar stadig benzindunken i hånden.

Spinkel mand i hættetrøje er måske fra Slagelse

Gerningsmanden er spinkel af bygning og var iført en grå hættetrøje. Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Træningscenteret har været udsat for hærværk fire gange siden det åbnede i slutningen af juni. Der er smadret ruder og indgangspanel gentagne gange, og der er hældt maling på døren. I går blev der så hældt benzin udover træningsudstyret. Det skriver SN.dk.

»Jeg er ikke fra Slagelse, og jeg kender ikke nogen i Slagelse. I og med at det ikke sker i andre byer, hvor vi har centre eller i Næstved, hvor jeg bor, så må det være en lokal i Slagelse,« siger ejeren Søren Pokke til TV ØST.

Hvis nogen har hørt eller set noget tirsdag morgen vedrørende Holbækvej 8 i Slagelse Østby, hører politiet meget gerne nærmere på telefon 1-1-4.


Arkivfoto øverst: Rigspolitiet. Arkivfoto i midten: Google Earth Pro.


Fortæl din mening:

Kommentarer