Mange udenlandske chokoladetyve på spil

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – Udenlandske butikstyve er vilde med chokolade. Nu er der igen blevet stjålet chokolade.

Søndag kl. 15.19 blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kaldt til Kvickly på Jernbanegade i Slagelse Midtby, hvor medarbejderne havde afsløret en butikstyv.

Det var en 22-årig udenlandsk mand, der havde stjålet 50 plader chokolade. Den 22-årige blev anholdt, sigtet for butikstyveri og taget med til politistationen i Slagelse By, hvor han blev afhørt med tolk, inden han blev løsladt igen kl. 17.15. Her betalte han en bøde på 2.500 kroner.

Beskeden chokoladetyv kom til Korsør

Lørdag kl. 13.36 blev politiet kaldt til Føtex i Havnegade i Korsør, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. Det var en 39-årig udenlandsk kvinde, der havde stoppet en pakke smør, fire plader chokolade og tre dåser ansjoser i sin taske. Kvinden, der havde et midlertidigt arbejde i lokalområdet, blev sigtet for butikstyveri, og hun blev præsenteret for en bøde, som hun betalte med det samme.

Flere chokoladepladetyve i hele regionen

Det er ikke første gang, at der har været udenlandske chokoladetyve på spil i kommunen. Søndag den 28. oktober blev en udenlandsk butikstyv anholdt i Netto på Borgergade i Vemmelev. Han havde proppet ikke færre end 102 plader Ritter Sport ned i tasken.

Den 28. oktober var der i øvrigt også en udenlandsk chokoladetyv på spil i Netto i Lejre Kommune. Han tog 35 Ferrero Rocher og 25 plader Marabou-chokolade. Og den 1. november tog en udenlandsk chokoladetyv 36 plader chokolade i Solrød Kommune.

Læs også: Udenlandsk Ritter Sport-tyv kom til Vemmelev.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.