Dreng gav en finger og blev truet med pistol

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – En ung dreng i Ringparken gav angiveligt en finger til en eller flere mænd, som angiveligt besvarede fingeren ved at true drengen med en pistol eller måske en svensknøgle.

Lørdag aften kl. 19.58 fik politiet en anmeldelse om, at en kun 13-årig dreng var blevet truet med en pistol af tre mænd på Schackenborgvej i Ringparken i Slagelse Nordby.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gav en fuck-finger til en forbipasserende mand

Den kun 13-årige dreng blev truet med en pistol, efter at han tilsyneladende havde givet en fuck-finger til en forbipasserende.

Flere politibiler blev sendt til stedet, og kort efter kunne politiet på baggrund af vidneudsagn anholde en 34-årig mand fra byen.

Manden blev sigtet for overtrædelse af våbenloven

Den 34-årige mand havde haft en svensknøgle med sig under truslerne, og derfor blev han sigtet for trusler og for overtrædelse af våbenloven.

Den anholdte blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 00.03.

Det er endnu ikke lykkedes at finde yderligere våben, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har oplysninger til sagen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.