Bevæbnet politi finder hardballpistol

Slagelse.News — Flere politipatruljer rykkede ud til Fisketorvet i Slagelse efter en anmeldelse om en pistol. Herefter rykkede politiet ud til Ringsparken i Nordbyen. Betjentene var bevæbnet med maskinpistoler og fandt en hardballpistol.

Tirsdag aften blev flere politipatruljer sendt til Slagelse Midtby efter en anmeldelse om, at to mænd var på Fisketorvet, og den ene gik rundt med en pistol i bukselinningen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Vidneudsagn ledte politiet frem til Ringparken

De to mænd var kørt fra stedet, da betjentene kom, men på baggrund af vidneudsagn fandt politiet frem til en 18-årig mand fra Slagelse. I hans bil i Ringparken i Slagelse Nordby blev der fundet en hardballpistol, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af våbenloven. En 19-årig mand havde i øvrigt 1,5 gram hash på sig og derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet var massivt til stede ved anholdelsen

TV 2 Øst skriver, at politiet var massivt til stede i Ringparken, og at betjentene var bevæbnet med maskinpistoler.

»Vi modtager omkring kl. 19.00 en anmeldelse fra en borger i midtbyen. Anmelderen har set to personer med en pistol,« siger vagtchef Heidi Grandt Andresen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til mediet og fortsætter:

»De to personer sætter sig så ind i en bil. Den bil finder vi ude i Ringparken, hvor to personer løber fra den. De bliver senere anholdt, og vi har fundet en hardballpistol i bilen.«

Vagtchefen understreger, at anmeldelser om skydevåben som en alvorlig sag, selvom det ikke er rigtige våben:

»Vi tager anmeldelser om personer med våben særdeles seriøst. Det er også derfor, vi har været massivt til stede og også med maskinpistoler,« siger hun.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/pj42