28-årig narkobilist kørte 147 km/t på Slagelsevej

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Da politiet ville stoppe bilisten for at køre 147 km/t, satte han blot farten op, men endte i rundkørslen ved Sdr. Ringgade/Slagelse Landevej, hvor han stak af til fods.

Tirsdag aften endte en køretur for en 28-årig mand fra Slagelse med to flade dæk i rundkørslen ved Sdr. Ringgade/Slagelse Landevej. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Fortsatte mod Slagelse med en politibil i hælene

Kl. 22.28 blev han taget i en hastighedskontrol på Slagelsevej ved Fuglebjerg.

En lasermåling viste, at han kørte ikke mindre end 147 km/t, men da politibetjentene ville standse ham, accelererede han yderligere og fortsatte i retning mod Slagelse – nu med en politibil i hælene.

Mistede herredømmet over bilen i en rundkørsel

I rundkørslen mistede den 28-årige herredømmet over bilen, som skred ind i en kantsten og punkterede. Herefter forsøgte han at stikke af fra stedet til fods, men blev hurtigt løbet op.

Han blev anholdt, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end tilladt, og en narkometertest gav udslag for cannabis.

Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og narkokørsel samt for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Der blev taget en blodprøve af den 28-årige, og han blev løsladt igen kl. 00.42.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.