Visitationszone ved Motalavej opretholdes

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Vold, skyderier, trusler, knivstikkerier og slagsmål ved Motalavej. Politiet opretholder visitationszonen på Halsskov på grund af fare for liv og helbred ved brug af våben eller lignende.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har besluttet at opretholde en visitationszone i et afgrænset område omkring Motalavej på Halsskov i Korsør for at forebygge kriminalitet. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Forlænges foreløbigt frem til torsdag 9. juli kl. 20.00

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har besluttet at opretholde en visitationszone i et afgrænset område omkring Motalavej i Korsør for at forebygge kriminalitet.

Læs også: Visitations- og skærpet strafzone ved Motalavej.

Visitationszonen gælder fra torsdag den 25. juni kl. 20.00 og varer foreløbigt frem til torsdag 9. juli kl. 20.00. Formålet er fortsat at forhindre kriminelle handlinger og på den måde genskabe trygheden i området.

Der har i den seneste periode været episoder med vold, skyderier, trusler, knivstikkerier og slagsmål mellem flere grupperinger i området.

Det er politiets opfattelse, at disse konflikter stadig er aktive, og at der er en risiko for, at nogen i området vil foretage strafbare handlinger til fare for andres liv og helbred for eksempel ved brug af våben.

For den almindelige borger har visitationszonen ikke stor betydning. Inden for en visitationszone har politiet dog lov til stikprøvevis at visitere folk efter våben uden på forhånd at have foretaget en sigtelse og uden at have en egentlig begrundet mistanke om, at den pågældende er i besiddelse af våben.

Grænserne for visitationszonen er:

  • Nordlig afgrænsning: Vestmotorvejen, strækningen fra Tårnborgvejs underførelse i øst til den vestlige side af Halskovvej i vest.
  • Vestlig afgrænsning: Halsskovvej, sydgående fra Vestmotorvejen til krydset. Motalavej/Halsskovvej, og derefter mod vest ad Halsskovvej til skovstykke nord for bebyggelsen Fasanhaven. Derefter mod syd langs grønt område vest for Fasanhaven til gangsti, der markerer sydlig afgrænsning af bebyggelsen Fasanhaven.
  • Sydlig afgrænsning: Stisystemet fra Bragesvej til Dyrehovedsgård Allé ud for nr. 26.
  • Østlig afgrænsning: Strækningen fra Dyrehovedgårds Allé nr. 26 mod nord til ud for nr. 73, hvor der er et grønt område, og herefter øst til krydset Tårnborgvej/Tårnborgvej, og derefter langs Tårnborgvej mod nord til Vestmotorvejen.

Øverst: Visitationszonen. (Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.