Uenighed om kæresten førte til trusler

Korsor.News — To mænd sad et sted i Korsør og blev uenige om en kæreste, men så viste den ene mand et fotografi af sin hardballpistol til den anden mand.

Onsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet truet af en bekendt, og at han blandt andet havde vist et billede af sin pistol. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Luftgeværer og -pistoler blev taget i bevaring

Det var tilsyneladende uenighed om en kæreste, der udløste truslerne. Derfor rykkede flere politipatruljer ud til en adresse i Korsør, og her traf betjentene en 34-årig mand, som blev anholdt kl. 16.20 og sigtet for trusler. Ved ransagningen af hans bopæl fandt betjentene den hardballpistol, som den 34-årige havde vist et billede af.

Der var også andre lovlige luftvåben med tilhørende ammunition på stedet. Men der blev endvidere fundet en peberspray, så den 34-årige blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven. Luftgeværer og -pistoler blev taget i bevaring, så længe sagen er under efterforskning, og den sigtede blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 18.20.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/2q2s