Loppe-kæde slår dørene op i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – Til marts håber genbrugskonceptet Guld & Rod at åbne sin første genbrugsbutik på Sjælland, og det bliver på Halsskov.

Genbrugskonceptet Guld & Rod sætter første kryds på Sjællandskortet, når de den 1. marts byder kunderne indenfor i den nyindrettede butik på Halsskov.

Det populære koncept har allerede syv butikker i Vest- og Nordjylland og håber nu, at Korsør og omegn også er ivrige efter at skåne miljøet og samtidig gøre en god handel. Det oplyser Guld & Rod i en pressemeddelelse.

Guld & Rod har syv butikker i Vest- og Nordjylland

De helt rigtige lokaler er fundet, personalet er ansat, og de rustikke træreoler står klar til at blive fyldt op med genbrugsguld fra de vestsjællandske gemmer.

Kort fortalt er Guld & Rods nyeste skud på stammen, butikken på Halsskov, klar til at byde kunderne velkomne. Og selvom det stadig er usikkert, præcis hvornår Danmark igen lukker op for detailhandlen, har butikken valgt at satse på at slå dørene op den 1. marts.

Det populære loppemarked-koncept, hvor private kan sælge deres aflagte modetøj, den antikke vase og køkkenmaskinen, som de alligevel ikke får brugt, har nydt stor popularitet blandt de jyske forbrugere.

Siden opstarten i 2015 har Guld & Rod således slået sig fast i syv vest- og nordjyske byer, men nu går turen altså mod det sjællandske, hvor Korsør bliver første tegnestift på kortet.

»Vi har faktisk længe talt om, at vi godt kunne tænke os at åbne butikker på Sjælland, og nu bevæger vi os så forsigtigt over Storebæltsbroen til Korsør. Vi er netop fusioneret med en anden loppe-kæde, og det har givet os det nødvendige kapital, så vi regner med at åbne flere butikker på Sjælland i de kommende år,« fortæller Jesper Petersen, der er direktør i Guld & Rod.

Genbrugsguld, bæredygtighed og gode handler

At det lige netop blev Korsør er dog ikke en tilfældighed, for hos Guld & Rod har man allerede spottet en stor del af deres kundegruppe i lokalområdet.

»Vores koncept hos Guld & Rod handler i høj grad om bæredygtighed, hvor vi mener, at man via mere og bedre genbrug kan skåne miljøet og samtidig gøre en god handel,« siger Jesper Petersen og fortsætter:

»Vi har en formodning om, at kunderne i Korsør og omegn både ligger inde med en masse guld i gemmerne, som fortjener nyt liv, og at de også er ivrige efter at gøre et godt fund til stærke priser.«

At de lokale i Korsør kan lide at gøre en god handel, har Guld & Rod da også erfaret fra Dansk Outlet, som er del af samme koncern, og det er netop ved siden af Dansk Outlet Korsør, at den nye butik åbner.

»Udover at kunderne er af den helt rigtige støbning i Korsør, var vi også så heldige, at vi fandt et hammergodt lokale på Motalavej 147, som ligger lige når man kører af motorvejen. Her ligger i forvejen en Dansk Outlet, en Lidl, en thansen og mange andre, så det er både et område, der er velbesøgt, hvor der er gode parkeringsmuligheder, og hvor kunderne kan shoppe mange ting på én gang,« siger Jesper Petersen.

En anderledes åbning uden lange køer, fadøl og pølser

Da Guld & Rod før i tiden åbnede nye butikker skete det med fest, lange køer, fadøl og pølser.

Dette scenarie har for længst måtte vige til fordel for smitteforebygningen, men Guld & Rod markerer i stedet åbningen med 50 procent rabat på standleje.

Jesper Petersen og medarbejderne i butikken venter nu i spænding på næste udmelding fra statsministeren og krydser fingre for, at butikkerne landet over snart summer af liv igen – med god afstand naturligvis.

De, som allerede nu ønsker at reservere en stand eller vil vide mere omkring konceptet, kan kontakte Guld & Rod på info@guldogrod.dk. Hvis åbningen må udskydes, gælder bookingen naturligvis fra den nye åbningsdato.

Øverst: Jesper Petersen er direktør i Guld & Rod. (Foto: Guld & Rod). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.