Hashrygende unge kaster kniv fra sig på Motalavej

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Politiet blev kaldt til Motalavej torsdag eftermiddag, fordi en række unge mennesker opholdt sig i en opgang, hvor de larmede, og hvor der lugtede af hash.

Torsdag eftermiddag kl. 15.54 blev politiet kaldt til Motalavej i Korsør. Flere unge havde slået sig ned i en opgang. De var lamende, og der lugtede samtidig af hash.

Den ene af de unge i gruppen smed en kniv fra sig, da politiet ankom, men politiet havde allerede identificeret personen. Der var tale om en 20-årig ung mand fra lokalområdet, og han blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af knivloven. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Borgmester Stén Knuth (V) mener, at der må tages skrappere midler i brug på grund af de tiltagende problemer i både Ringparken i Slagelse og på Motalavej i Korsør. Det skriver SN.dk i en anden anledning.

Derfor har borgmesteren indbudt udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) til et besøg i Ringparken i Slagelse mandag den 20. november kl. 11.00. Her skal de tale om problemer og mulige løsninger.

Integrationsministeren har tidligere udtalt i et § 20-spørgsmål, at “vi skal grave et spadestik dybere, end vi har gjort hidtil for netop at komme det her problem til livs”. Det skete i forbindelse med, at byrådsmedlem i Slagelse og folketingsmedlem Henrik Brodersen (DF) spurgte Inger Støjberg om hendes holdning til, at lovløse parallelsamfund nu er blevet et reelt problem i mindre provinsbyer.

Foto (arkiv): Robert Kronberg / Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *