Onlinesupermarked udvider med Slagelse, Vemmelev og Boeslunde

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Onlinesupermarkedet “nemlig.com” udvider nu med 4200 Slagelse, 4241 Vemmelev og 4242 Boeslunde. Det betyder, at private boliger og lokale erhverv kan få dagligvarer og andre fornødenheder leveret direkte til døren.

Onlinesupermarkedet “nemlig.com” har åbnet for levering i 13 nye postnumre i hele landet, herunder 4200 Slagelse, 4241 Vemmelev og 4242 Boeslunde. Her har beboere og virksomheder adgang til mere end 11.000 forskellige varer og flere end 1.800 varer til discountpris.

Der er først og fremmest ordinære føde- og drikkevarer til husholdningen, men der er også mere end 40 special- og gårdbutikker såsom A.C. Perch’s Thehandel, Lagkagehuset og Slagter Lund.

Supermarkedet byder naturligvis på tilbud, discount, restvarer og økologi blandt det store vareudvalg, som dækker alt fra letmælk til tykstegsbøffer. Desuden er der inspiration til madpakker, aftensmåltider og festmiddage. Du vælger blot den ønskede opskrift, og så anbefaler nemlig.com, hvad du skal bestille.

Virksomheder kan især drage fordel af muligheden for at bestille kontorartikler, blomster og mødeforplejning. Der er naturligvis også morgenmad, frokost og fredagsbar samt frugt og grønt at vælge imellem.

“Vores vision er at skabe et bedre liv for danskerne. Så vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde endnu flere danskere at få lettet deres hverdag og få vores spændende sortiment på flere end 11.000 varer leveret lige til døren,” udtaler Stefan Plenge, CEO for nemlig.com.


Foto: nemlig.com


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *