Dobbeltrettet trafik på Storebælt i næste uge

Artiklen er opdateret for 2 måneder siden.

Korsor.News – I uge 16, startende mandag aften den 15. april, vil trafikken på Storebæltsbroen køre dobbeltrettet i aften- og nattetimerne mellem kl. 20.00 og 05.00. Det gælder mandag, tirsdag og onsdag.

I næste uge – uge 16 – bliver der i aften- og nattetimerne arbejdet på Storebæltsbroen med vedligeholdsarbejde blandt andet maling af ekspansionsfuger på den ene af broens to 325.000 tons tunge ankerblokke. Det skriver Sund & Bælt i en meddelelse.

Trafikrestriktioner under vedligeholdsarbejdet

Arbejdet foregår om natten for at skabe et trafikfrit og sikkert område, som samtidig giver mulighed for at udføre arbejdet hurtigere og mere effektivt end i dagtimerne. Det betyder, at trafikken vil køre dobbeltrettet i den ene side af broen, mens der arbejdes i den modsatte side.

I uge 16, startende mandag aften den 15. april, vil trafikken køre dobbeltrettet i aften- og nattetimerne mellem kl. 20.00 og 05.00. Det gælder mandag, tirsdag og onsdag aften. Mens trafikken er omlagt, er hastighedsbegrænsningen 80 km/t, og overhaling er ikke tilladt.

Broen lukkes i to omgange af 45 minutter, henholdsvis om aftenen kl. 20 og igen om morgenen kl. 05 i forbindelse med omlægning af trafikken. Der vil opstå ventetid under omlægning af trafikken.

Sådan afvikles trafikken i aften- og nattetimerne mandag, tirsdag og onsdag. (Grafik: Sund & Bælt).

Modtag den aktuelle trafikinformation ved at følge med på X eller tilmeld dig Storebælts bromelding på storebaelt.dk. Du kan også modtage trafikinfo via SMS. Send til 1231 med Bro Info. Tjenesten ophører automatisk efter 7 dage.

Øverst: Storebæltsbroen. (Foto: Sund & Bælt). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/auz0