Broløbet Storebælt er igen aflyst

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Broløbet Storebælt, som har været både aflyst og flyttet, er igen aflyst.

»Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Broløbet Storebælt ikke som planlagt kan afvikles lørdag den 19. september 2020,« skriver Broløbet Storebælt på Facebook.

Ikke muligt at få oplyst hygiejne- og sikkerhedskravene

Broløbet oplyser, at det ikke har været muligt at få oplyst de hygiejne- og sikkerhedskrav, der skal sikre en sikker gennemførsel i forbindelse med COVID-19.

»De manglende retningslinjer betyder, at vi som ansvarlig arrangør ikke ser anden mulighed end at aflyse løbet,« skriver Broløbet.

Bruger sommerferien på at blive afklaret med situationen

Broløbet har vægtet en hurtig udmelding, selvom de endnu ikke er klar med alt det praktiske omkring aflysningen. De bruger nu sommerferien på at blive afklaret med både aflysningen og med en ny løbsdato i 2021.

Planen er, at alle tilmeldinger automatisk bliver flyttet til den nye dato i 2021, men det er også muligt at få refunderet billetprisen – dog eksklusive håndteringsgebyret.

»Vi er rigtig kede af at måtte skuffe de 15.000 deltagere, der har tilmeldt sig løbet, men som forholdene er pt., ser vi desværre ingen anden udvej. Vi håber på jeres forståelse og vender tilbage med nyt efter sommerferien,« afslutter Broløbet.

Læs også: Broløbet flytter til den 19. september (20. april 2020).

𝗔𝗙𝗟𝗬𝗦𝗡𝗜𝗡𝗚! Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Broløbet Storebælt ikke som planlagt kan afvikles lørdag…

Slået op af Broløbet StorebæltTorsdag den 9. juli 2020

Øverst: Broløbet. (Foto: Broløbet Storebælt). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.