Venstre klar til byrådsvalget med 27 kandidater

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Venstre i Slagelse afholdt onsdag aften opstillingsmøde til byrådsvalget i november. Venstre tror på et borgmesterskifte.

Venstre i Slagelse Kommune er nu helt klar til kommunalvalget efter opstillingsmødet, hvor de 27 kandidater blev indplaceret på Venstres liste.

Det skete på Borreby Teater med mere end 150 Venstre-medlemmer og en gæstetale europaparlamentsmedlem Søren Gade (V). Det oplyser vælgerforeningen i en pressemeddelelse.

Glad for den store bredde på kandidatholdet

I spidsen for holdet står borgmesterkandidat og byrådsmedlem Knud Vincents (V), som efter aftenens opstillingsmøde nu er helt klar til kommunalvalget.

»Efter i aften er jeg utroligt glad og stolt over vores liste til kommunalvalget. Jeg er især glad for den store bredde, vi har i vores 27 kandidater på holdet,« siger Knud Vincents og fortsætter:

»Vi er fuldt med gejst og optimisme og glæder os til at møde borgere i hele kommunen.«

Venstre tror på et borgmesterskifte i kommunen

Ved opstillingsmødet var der udover kandidatpræsentationer også en gæstetale ved Søren Gade. Og Søren Gade lagde ikke skjul på sin begejstring for Venstre i Slagelses nye hold og hans tro på et borgmesterskifte til november.

»Med så stærkt og bredt et kandidathold og Knud som borgmesterkandidat, samt den historik fra de seneste 4 år i kommunen, så tror jeg i har rigtigt gode chancer for at få borgmesterposten tilbage. Og det er der i den grad brug for,« sagde Søren Gade og fortsatte:

»Slagelse Kommune har brug for en ny borgmester som sætter ordentligheden, samarbejdet og ansvarligheden først. Og som jeg kender Knud, så er han den helt rette til opgaven.«

Søren Gades tale var en peptalk til Venstres mere end 150 fremmødt og kandidathold, som en opvarmning til byrådsvalget. Men talen havde også en masse politisk indhold. Han satte blandt andet spot på økonomien i Slagelse.

»Jeg har set at budgettet de sidste 4 år er steget med omkring 800 millioner kroner, hvor der i samme periode er kommet 100-150 nye borgere. Det vidner om to ting: enten er det nogle meget dyre borgere der er kommet, eller også vidner det om, at der ikke er styr på økonomien,« forklarede Søren Gade.

Knud Vincents: »Vi skal have styr på økonomien«

Knud Vincents, som borgmesterkandidat, tror også på, at der kan komme et borgmesterskifte

»Fremmødet i dag vidner om en enorm opbakning til Venstres hold, men også til at der skal sættes en ny retning for vores kommune. Og det er der i den grad brug for,« siger Knud Vincents og fortsætter:

»Vi skal have styr på økonomien, så vi kan skabe bedre kernevelfærd, sikre trygheden og igen skabe udvikling i vores kommune. Det gør vi kun, hvis vi får et byråd der kan samarbejde, og som igen har fokus på ordentlighed og ansvarlighed.«

De personlige stemmer til valget i november afgør alt

Til opstillingsmødet er alle kandidaterne nu blevet indplaceret på listen fra plads nr. 2 og til nr. 27. Og selvom at medlemmer nu har indplaceret kandidaterne på listen, så er det i sidste ende vælgerne der har det sidste ord.

Kandidaterne bliver opstillet på en sideordnet liste, så det i sidste ende er de personlige stemme fra vælgerne, der afgør hvem fra Venstre, der bliver valgt til byrådet.

Venstre i Slagelse Kommunes liste til byrådsvalget er:

1: Knud Vincents, borgmesterkandidat
2: Stén Knuth
3: Nikolaj Bjørk Christensen
4: Ole Drost
5: Pernille Ivalo Frandsen
6: Stine Søgaard
7: Anders Koefoed
8: Ida Lynge
9: Anja Nielsen
10: Nicki Ottevig
11: Peter Freimann Emborg
12: Michael Gram
13: Michael Juul
14: Gregers Maglekær
15: Ebbe Jens Ahlgren
16: Christopher Trung
17: Jørn-Ole Didriksen
18: Claus Calum
19: Steen Aggergaard Sørensen
20: Søren Hansen
21: Sinnet Bødewadt
22: Stig Overkær
23: Troels Stensballe
24: Kristina Delf
26: Erik Freyberg
27: Karin Øgaard

Læs mere på: slagelse.venstre.dk/kandidater.

Læs også: Venstres sociale “liste-sprænger” rykker op.

Øverst: Fra venstre mod højre er det: Nikolaj Bjørk Christensen, Stine Søgaard, Jens Hansen, Nicki Ottevig, Troels Stensballe, Ida Lynge, Michael Juul, Anja Nielsen, Anders Koefoed, Stig Overkær, Claus Calum, Ebbe Jens Ahlgren, Steen Aggergaard Sørensen, Knud Vincents, Peter Freimann Emborg, Christopher Trung, Ole Drost, Pernille Ivalo Frandsen, Stén Knuth, Jørn-Ole Didriksen, Michael Gram, Gregers Maglekær og Sinnet Bødewadt. Kanidater, der mangler på billedet, er: Søren Hansen, Erik Freyberg, Karin Øgaard og Kristina Delff Andersen. (Foto: Venstre i Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.