Venstre har de første kandidater klar til Kommunalvalg 2021

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Blandt de første elleve Venstre-kandidater til kommunalvalg 2021 finder man byrådsmedlem Anders Koefoed, Pernille Ivalo Frandsen og Stèn Knuth samt Knud Vincents.

Venstre i Slagelse Kommune er klar med de første elleve kandidater til kommunalvalget i 2021. De første ti kandidater er nu opstillet ved siden af byrådsmedlem og borgmesterkandidat Knud Vincents (V).

Venstre vil løbende opstille flere kandidater, men kandidaternes placering på kandidatlisten bestemmes først til foråret. Det oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

De ti nye kandidater blev valgt på et virtuelt opstillingsmøde

Venstre i Slagelse Kommune nu klar med de første kandidater til byrådsvalget tirsdag den 16. november 2021. Opstillingen fandt sted på et virtuelt møde torsdag aften.

Dermed står borgmesterkandidat Knud Vincents klar til valget med ti nye kandidater ved sin side.

Læs også: Landmand vil være borgmester i stedet for borgmesteren.

De 10 kandidater, der nu er klar til at stille op for Venstre, er: Stèn Knuth, Anders Koefoed, Pernille Ivalo Frandsen, Nicki Ottevig, Michael Juul, Ida Lynge, Stig Henning Overkær, Karin Øgaard Petersen, Michael Gram og Troels Stilling Stensballe.

»Vi oplever en enorm interesse og et kæmpe engagement. Der er utroligt mange, der ønsker at stille op og gøre en forskel for vores kommune,« siger Knud Vincents og fortsætter:

»Det er tydeligt at mærke, at der sidder en hel masse og ønsker en ny retning for kommunen. Og som ønsker, at Venstre skal sætte retningen.«

Bredt kandidathold på tværs af alder, erfaring og geografi

De ti nye kandidater glæder da også Knud Vincents, som især er begejstret over det brede kandidatfelt.

»Jeg er utrolig glad for, at vi nu har ti kandidater mere opstillet for Venstre. Og især er jeg glad for det brede felt på tværs af alder, erfaring og geografi,« forsæller Knud Vincents og fortsætter:

»Det giver en fantastisk dynamik og vidner om, at vi i Venstre er et bredt parti, som har politik på hylderne for alle.«

De ti nye kandidater spænder bredt i alder, erfaring og geografi. Aldersspændet på kandidaterne er fra 30 år og til 67 år.

Blandt de ti nye kandidater finder man tre nuværende byrådsmedlemmer, som er Anders Koefoed, Pernille Ivalo Frandsen og Stèn Knuth, hvor sidstnævnte er tidligere borgmester og nuværende medlem af folketinget.

Flere kandidater på vej, men indplaceringen afgøres til foråret

Selvom Venstre nu har elleve kandidater klar til kommunalvalget næste år, så er de ikke færdige med at stille kandidater op.

»Med den enorme interesse vi mærker for at stille op og gøre en forskel for Slagelse Kommune, så er jeg helt sikker på, vi får et stort og bredt kandidathold«, siger Knud Vincents og fortsætter:

»Derfor har vi også gjort klar til endnu et opstillingsmøde den 25. november, hvor vi forhåbentligt kan præsentere endnu flere kandidater.«

Selve indplaceringen på Venstres kandidatliste finder sted til foråret, og inden da vil Venstre løbende stille flere kandidater. Kandidaterne bliver opstillet på en sideordnet liste, så det i sidste ende er vælgerne, der afgør, hvem der bliver valgt i byrådet fra Venstre.

Øverst: Knud Vincents (V) (arkivfoto). (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.