SOSU-assistent blev ikke fundet skyldig

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Medie: Retten fandt det ikke bevist, at den unge SOSU-assistent havde stjålet beboernes penge på kommunens plejecentre.

En vikarierende social- og sundhedsassistent, som var sigtet for tyveri på flere af kommunens plejecentre, er frifundet. Det skriver Sjællandske.

Tyveri mod adskillige beboere på tre plejecentre

Adskillige beboere på tre plejecentre i henholdsvis Korsør og Slagelse har angiveligt været udsat for enten tyverier eller tyveriforsøg. Beboerne og ledelsen har den opfattelse, at en ung social- og sundhedsassistent står bag disse tyverier og tyveriforsøg, mens hun var vikar på plejecentrene.

Det samlede udbytte var ifølge tiltalen 34.761 kroner, hvoraf det største udbytte var på 25.000 kroner. De 25.000 kroner blev stjålet fra en beboer på plejecentret Bjergbyparken i Slagelse i februar 2018. De to øvrige plejecentre er Solbakken og Lützensvej i Korsør.

Ville kræve SOSU-assistenten udvist af Danmark

Anklagemyndigheden ville angiveligt kræve hende udvist af Danmark og frataget retten til at arbejde som social- og sundhedsassistent, hvis hun blev dømt skyldig i tyveri og misbrug af sin stilling.

Nu er hun frifundet i Retten i Næstved. Retten har ikke fundet det bevist, at den unge kvinde havde stjålet de manglende penge. Det skriver Sjællandske i samme artikel.

Læs også: SOSU-assistent kræves udvist for tyveri på plejecentre.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Mdesigns / Pixabay). Medie/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.