Slagelse topper med jobs til flygtninge

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Slagelse Kommune er blandt landets bedste kommuner til at få flygtninge i arbejde, og dermed har kommunen modtaget næsten 1,6 mio. kr. i ekstra beskæftigelsesbonus, oplyser Slagelse Kommune.

Kommunerne får en bonus på 25.000 kr. for hver ekstra flygtning, der kommer i arbejde, og da kommunen fik 63 flygtninge i ordinært arbejde i 2016, har det udløst en ekstra bonus på 1.575.000 kr. til Slagelse.

“Vi møder flygtningene med høje forventninger, og det smitter af på deres tro på, at de kommer i arbejde. Vores succes skyldes i høj grad det gode samarbejde med private virksomheder, som er parate til at tage flygtninge ind i praktik og løntilskud og efterfølgende ansætte dem på almindelige vilkår,” oplyser Helle Sofie Dedenroth Larsen, leder af Integration og Netværk, på kommunes hjemmeside.

Aarhus, København og Odense fik flere i arbejde end Slagelse med henholdsvis 88, 76 og 65 flygtninge i ordinært arbejde i 2016. Slagelse Kommune skal modtage 37 flygtninge i 2018 ifølge kommunekvoten i regionen.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *