Knuth vil rive ned på Motalavej og i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Tidligere borgmester Stén Knuth (V) fortæller, at Slagelse Kommune har revet ned og kommer til at gøre det igen, både på Motalavej og i Ringparken.

Byrådsmedlem og tidligere borgmester Stén Knuth (V) kommenterer i dag på nytiltrådte borgmester John Dyrby Paulsens (S) udtalelser om en rolig nytårsaften og om at rive boligblokke ned.

Borgmester John Dyrby Paulsen (S) har blandt andet udtalt til TV ØST: “Jeg er enig med statsministeren i at børn, der starter i skolen og ikke kan tale dansk, er noget skidt. Men de børn lærer jo ikke dansk ved, at man river deres boliger ned.”

Stén Knuth har en noget anden indstilling og opfattelse af statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) nytårstale.

“Børn lærer ikke bedre dansk af at vi river bygninger ned, siger borgmesteren, med slet skjult hentydning til statsministerens tale. Nemt at forstå. Men var det også det statsministeren sagde?

Nej. Det var et af værktøjerne. Og i Slagelse kommune har vi revet ned og kommer til at gøre det igen, både på Motalavej og i Ringparken. Og vi kommer til at gøre det igen,” skriver Stén Knuth i en Facebook-opdatering.

Den tidligere borgmester skriver endvidere: “Når det er sagt, så glæder det mig at vi kom gennem nytåret på nogenlunde rolig vis. Jeg må også bare sige at jeg bliver dybt frustreret, irriteret, harm og ked af at se både politibil og brandbil blive beskudt af unge, som fuldstændig har misforstået festen.”

 

Nytår er altid en spændende tid. Specielt trækker vores udsatte boligområder opmærksomhed. Pressen har meget opmæ…

Opslået af Stén Knuth på 2. januar 2018

Læs også: Løkke vil rive ghettoer ned, men Dyrby vil bygge om.

Øverst: Byrådsmedlem og tidligere borgmester Stén Knuth (V). Foto: Slagelse Media.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.