Movia genåbner for bestilling af flexture

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Zand.News – Movias underleverandører forventer atter at kunne løse deres opgaver. Derfor åbner Movia for bestilling af flextur.

Movia har tidligere meldt ud, at det var nødvendigt at lukke for bestilling af flexture fra den 1. til og med den 7. marts 2022, som følge af manglende vognkapacitet. I dag åbner Movia igen for bestilling af flextur. Det oplyser Movia i en kort meddelelse.

Operatører forventes nu at kunne løse opgaven

Lukningen af flextur skete for at sikre kapaciteten til kørsel af patienter, kommunalt visiterede kunder og medlemmer af Movias handicapkørselsordning.

Movia har siden da arbejdet for at skaffe den manglende kapacitet hos de operatører, som kører på kontrakter med variabel kørsel uden garanti. De forventes at kunne løse opgaven, og derfor åbner Movia for bestilling af flextur igen fra tirsdag den 8. marts 2022.

Movia følger kørslen nøje, men kan allerede nu varsle, at såfremt Movia får vanskeligheder med at få kørslen udført, vil kunderne kunne opleve længere ventetid på vognen end de normale maksimale 15 minutter. Movia har fokus på at informere kunderne herom.

Læs også: Flextur er lukket en uge på grund af leverandørsvigt.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Ulrik Jantzen / Movia). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.