Kom og bliv vaccineret til åbent hus

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Zand.News – Hvis du ikke har fået bestilt en tid til at blive vaccineret mod enten COVID-19, influenza eller pneumokokker, så kan du blive vaccineret uden tidsbestilling i blandt anden Slagelse fra den 1. til den 3. december.

I denne weekend kan du slå et smut forbi et vaccinationscenter og blive vaccineret uden at bestille tid. Du kan blive vaccineret mod COVID-19, influenza og lungebetændelse i syv centre, herunder i Slagelse. Det skriver Region Sjælland i en nyhedsmeddelelse.

Gælder børn 2-6 år og inviterede voksne i målgruppen

Har du ikke fået bestilt en tid til at blive vaccineret mod enten COVID-19, influenza eller pneumokokker (lungebetændelse), så har du en god mulighed for at nå det i denne weekend (Den 1. til den 3. december).

Alle, der har fået en invitation til vaccination, kan i weekenden blive vaccineret uden tidsbestilling. Du kan køre til vaccinationscentrene i Næstved, Nykøbing Falster, Køge, Roskilde, Holbæk, Slagelse eller Maribo, som alle holder åbent hus.

»Vi vil gerne have så mange som muligt vaccineret, af dem der ønsker det, så vi beskytter de mest udsatte borgere mod smitte. Derfor kan man i denne weekend komme forbi og blive vaccineret, hvis man er i målgruppen. Udover de voksne målgrupper, så kan også børn mellem 2 og 6 år blive vaccineret mod influenza uden tidsbestilling,« siger Søren Wistisen Rasmussen, der er lægefaglig vicedirektør i Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland.

Alle borgere, som har fået en invitation, kan blive vaccineret mod COVID-19, influenza og pneumokokker uden at bestille tid. Tilbuddet om at blive vaccineret uden tidsbestilling gælder også for børn mellem 2 og 6 år, som kan blive vaccineret mod influenza. Børnene bliver ikke stukket med en nål, men får vaccinen med en spray i næsen.

Se åbningstider og adresser på vaccinationscentrene på: coronasmitte.dk

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Region Sjælland). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.