Flextrafik juleaften forløber planmæssigt

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Zand.News – Der er åbent for bestilling af flextrafik til juleaften til og med 21. december 2021. Der er allerede bestilt 6.000 kørsler til juleaften.

Planlægningen af julekørslen med Movias flextrafik er gået godt. Kunderne har foreløbig forudbestilt over 6.000 kørsler til juleaften. Movia ser nu frem til, at afviklingen af kørslen juleaften 2021 også kommer til at forløbe efter planen. Det skriver Movia i en nyhedsmeddelelse.

Afviklingen vil forløber fornuftigt og efter planen

Kundernes bestilling til kørsel med Movias flextrafik er gået efter planen. 30 medarbejdere sad i løbet af sidste weekend i november klar til at tage imod kundernes bestilling af flextrafik til juleaften. Og der var fra start mange kunder, der forsøgte at komme igennem, da telefonerne åbnede for bestilling af julekørsel.

5.000 bestillinger gik igennem i løbet af lørdagen og søndagen. Og efterfølgende er der bestilt yderligere omkring 1.200 kørsler. Det ligger nogenlunde på niveau med bestillingerne sidste år. Der er fortsat åbent for bestilling af flextrafik juleaften frem til og med 21. december 2021.

»Planlægningen af julekørslen med flextrafik er gået meget fint. Og vi glæder os nu til, at afviklingen af kørslen juleaften også forløber fornuftigt og efter planen. Vi gør alt, hvad vi kan, for at få kunderne kørt til og fra deres julearrangementer,« siger Movias flextrafikchef Jens Peter Langberg.

Arbejder benhårdt for en tilfredsstillende juletrafik

Den 22. december modtager de private vognmænd, der kører flextrafik for Movia, en liste over de kunder, der skal køres med flextrafik juleaften. Og den 23. december bliver alle vognmænd ringet op for at sikre, at der er klarhed over alle kørsler.

»Planlægningen er på plads, og det er vi glade for. Det, der kan udfordre os, er ting uden for vores kontrol. Vi er naturligvis sårbare overfor uvejr, trafikpropper og COVID -19, hvis flere af vores chauffører skulle melde sig syge. Men vi arbejder benhårdt for, at juletrafikken også i år bliver afviklet til kundernes tilfredshed,« siger Movias flextrafik.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Movia / Ulrik Jantzen). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.