Aktion mod bordeller i politikredsen

Opdateret den

Zand.News – Politiet har gennemført en række aktioner mod bordeller i politikredsen, og en person er sigtet for rufferi.

Torsdag den 13. december 2018 har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi gennemført en række aktioner mod bordeller i politikredsen.

Samarbejde med SKAT og Center Mod Menneskehandel

Aktionerne, der er gennemført i et samarbejde med SKAT og Center Mod Menneskehandel, har blandt andet haft til hensigt at hindre forhold, hvor kvinder udsættes for vold, tvang eller andre overgreb i miljøet.

Det har også været hensigten at identificere de ulemper, som bordellerne kan have for beboerne i den umiddelbare nærhed.

Aktionerne har medført anholdelse af en person, der er sigtet for at være bagmand for prostitution – kaldet rufferi. Der skal nu ske videre efterforskning af sagen, og den anholdte er afhørt og løsladt igen fredag.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Ikke fundet beviser på menneskehandel

Vicepolitiinspektør Anton Havegård oplyser til TV ØST, at de har holdt øje med, om kvinderne har været udsat for vold eller har været tvunget ind i miljøet, men at de ikke har fundet tegn på menneskehandel.

»Det er noget, som vi er meget opmærksomme på, men vi har ikke fundet beviser på menneskehandel,« siger Anton Havegård.

Redaktionen opdaterer

Artiklen er opdateret med et citat fra politiet.

Arkivfoto: Rigspolitiet.


Fortæl din mening:

kommentarer