75 borgere kan blive hentet af politiet

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Politiet skal på morgenarbejde i hele politikredsen. Op til 75 borgere kan se frem til at blive hentet, fordi de ikke er mødt op i fogedretten.

Borgere, der har et mellemværende med fogedretten, risikerer inden for den kommende tid at blive hentet af politiet og ført til fogedretten for at afregne deres gæld. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om op til 75 borgere med et mellemværende

Politiet foretager jævnligt denne type aktioner, når borgerne gentagne gange ikke har reageret på fogedrettens indkaldelser.

Der er tale om op til 75 borgere, der måske får en kedelig morgenvækning, for politiet henvender sig selvfølgelig hos borgerne, når der er størst mulighed for at træffe nogen hjemme.

Opfordrer skyldnerne til selv at kontakte fogedretten

»Vi opfordrer naturligvis skyldnerne til at kontakte fogedretten for at få lavet aftaler og for at bringe forholdet i orden, før politiet kommer ind over sagen,« forklarer politikommissær Mads Justesen, der er sekretariatsleder på politistationen i Næstved.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi lægger også et opslag på Facebook om de kommende fogedaktioner i håb om at så mange som muligt får sagen ud af verden.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.