Hør Skælskørs bidrag til Dansk Melodi Grand Prix 2018

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

På lørdag går det løs med Dansk Melodi Grand Prix 2018 i Gigantium, hvor blandt andet Sannie Charlotte Carlson, som er født i Skælskør, skal dyste. Du kan høre “Boys On Girls” allerede nu.

Lørdag den 10. februar klokken 20.00 går det løs med Dansk Melodi Grand Prix 2018 i Gigantium i Aalborg. Her skal årets 10 solister dyster om at få lov til at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Lissabon til maj.

Sang nummer 4 er: “Boys On Girls”, hvor solisten er Sannie, der er født i Skælskør.

Klik på følgende link: sonymusic.lnk.to/DMGP18 for at høre “Boys On Girls” eller de andre Grand Prix-sange på din foretrukne musiktjeneste.

Sannie eller rettere Sannie Charlotte Carlson er 47 år. Hun er født i Skælskør og opvokset i Elfenbenskysten. I dag bor hun i Milano i Italien.

Sannie Charlotte Carlson brød igennem med kæmpehittet “Saturday Night” under kunstnernavnet Whigfield i 1994. I 2012 udgav hun sit femte og sidste album som Whigfield. Hun har siden udgivet musik som Sannie. Det skriver Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

Annette Heick og skuespiller Johannes Nymark er årets TV-værter. De skal føre publikum og seere gennem en uforglemmelig aften ved Dansk Melodi Grand Prix 2018. Det bliver sendt direkte på DR1 lørdag den 10. februar klokken 20.00.

Opdateret.

Øverst: Sannie. Foto: DR.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.