Send klubbens piger på Always #LikeAGirl Camp

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Danmarks Idrætsforbund har åbnet for en ny runde, hvor foreninger kan søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp. Alle DIF-forbund med aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge.

Fra og med i går fik alle idrætsforeninger under DIF (Danmarks Idrætsforbund) igen mulighed for at søge om økonomisk støtte til at afholde pigecamps og give teenagepiger en stor oplevelse med idræt.

Skal motivere piger til at være aktive i idrætten

DIF har indgået et partnerskab med Procter & Gamble, der står bag produktet Always, og sammen lancerer de en kampagne, som har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

»Første runde i efteråret var en klokkeklar succes, hvor 78 foreninger fik midler til at afholde pigecamps, og tilbagemeldingerne fra disse camps var utroligt positive. I alt 1100 piger deltog og 150 nye piger meldte sig efterfølgende ind i en forening. Derfor er vi glade for at kunne genåbne puljen i samarbejde med Always,« siger DIF-konsulent Helle Carlsen.

Skal give pigerne en oplevelse på egne præmisser

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

»Ved at afholde en pigecamp kan man som forening give teenagepiger en helt unik oplevelse på pigernes egne præmisser, og hvor det sociale kommer i første række,« siger Helle Carlsen og fortsætter:

»Teenagepiger har brug for positive erfaringer med idrætten, og dem kan de få i foreningen sammen med gode kammerater og med trænere, der forstår deres hvad der er vigtigt for dem. En pigecamp kan være netop den oplevelse, der betyder, at pigerne bliver i foreningen eller måske endda begynder med at gå til idræt, fordi de fik lyst til det på campen.«

Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge. Der er åbent for ansøgninger fra mandag den 18. februar 2019.

Du kan ansøge på: dif.dk/always.

Øverst: Modelfoto. (Foto: Gorbachev Sergey / Pixabay). /rk

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.