Langt de fleste optræder ansvarsfuldt

Zand.News – Skolerne er startet op igen, men heldigvis optræder de fleste bilister både ansvarsfuldt og fornuftigt på skolevejene.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har gennem de seneste uger holdt et ekstra skarpt øje med færdslen, specielt på kredsens skoleveje i forbindelse med børnenes skolestart efter sommerferien. Her har betjentene blandt andet set på hensynsfuldhed, sikkerhed og fart. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Roser skolepatruljerne for deres arbejde

I år har politiet været ude ved cirka 90 forskellige skoler fordelt over hele politikredsen for at holde øje med, at eleverne fik den mest trafiksikre start på skoleåret.

»Heldigvis har vi oplevet, at langt de fleste optræder både ansvarsfuldt og fornuftigt, og er gode til at passe på især de helt nye i trafikken,« siger færdselsleder Søren Skotte, der også roser skolepatruljerne for et flot stykke arbejde.

Fasthold den gode adfærd i fremtiden

Selv om politiet nu har været ret massivt til stede ved skolerne de seneste uger, så betyder det ikke, at politiet holder op med at holde øje med trafikken ved skolerne:

»Det kan bestemt ikke udelukkes, at vi lægger vejen forbi skolerne – også i den nærmeste fremtid. Det har set rigtig fint ud ved dette års skolestart, men det er vigtigt, at både forældre og børn bliver ved at fastholde den gode adfærd – ikke mindst i de mørke måneder, som rammer os om ikke så længe,« opfordrer Søren Skotte.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/s/4lzc