Den 8-årige pige er igen hjemme hos sin mor

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Zand.News – Efter godt en måneds efterlysning kom den 8-årige pige i går hjem til sin mor.

Den 8-årige pige, som Midt- og Vestsjællands Politi har haft efterlyst siden 5. december, er nu igen forenet med sin mor og har det godt. Det oplyser politiet i en kort pressemeddelelse.

Blev ikke afleveret tilbage til moderen efter samvær

Efter godt en måneds efterlysning kom den 8-årige pige, som forsvandt sammen med sin far den 4. december, i går hjem til sin mor, der har den fulde forældreret.

Pigen havde den 4. december samvær med sin far i Roskilde, men blev ikke som aftalt afleveret tilbage til moderen. Midt- og Vestsjællands Politi udsendte den 5. december en efterlysning efter faren.

Læs også: Far og datter fra Roskilde stadig efterlyst.

Der er løbende kommet en række henvendelser fra offentligheden, men det har ikke været muligt, at fastslå, hvor pigen og hendes far befandt sig.

Afleveret hos nogle familiemedlemmer på Sydsjælland

I går søndag valgte faren imidlertid at aflevere pigen hos nogle familiemedlemmer på Sydsjælland. Hun blev derefter forenet med sin mor. Hun er glad for at være hjemme igen og har det efter omstændighederne godt.

Faren har været fængslet in absentia for unddragelse af forældremyndigheden. Politiet eftersøger ham fortsat og han vil blive sigtet og fremstillet for en dommer, når han pågribes.

Politiet har ikke for nuværende nogen viden om, hvor pigen har befundet sig i den mellemliggende periode og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.