Advarsel mod endnu en babytallerken

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Fødevarestyrelsen advarer mod endnu en babytallerken. I går var det en blå Yummy-tallerken, og i dag er det en rosafarvet “Anti-Slip”-tallerken.

Done By Deer A/S tilbagekalder både en blå Yummy-tallerken med motivet “Happy Dots” og en rosafarvet “Anti-Slip”-tallerken, fordi der er konstateret for høj migration af melamin i tallerknerne. Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Babytallerknerne bør returneres eller kasseres

Det drejer sig om blå babytallerkner, som er købt i perioden fra januar 2019 til april 2019, og om rosafarvede babytallerkner, som er solgt efter den 22. august 2017.

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere babytallerknen tilbage til butikken, hvor den er købt, eller at kassere den.

Advarslen mod den blå babytallerken blev udsendt i går, men nu er der også fundet for høj migration af melamin i den rosafarvet tallerken.

Læs også: Advarsel mod blå babytallerken.

Ikke egnet til at komme i kontakt med fødevarer

»Melamin der afgives i en mængde over den tilladte grænse medfører, at produktet ikke er egnet til at komme i kontakt med fødevarer,« skriver Fødevarestyrelsen.

Den blå babytallerken blev solgt i BabySam, Butik Unik, Børnenes Kartel, Done by Deer A/S, Engby Barnevogne, Illums Bolighus, Invi2, Kære Børn, Salling, Tinsoldat.dk, Ønskebørn og Kids-World.dk.

Den rosafarvede babytallerken blev solgt i BabySam, Childhood1979, Decorate Shop, Done by Deer A/S, Invi2, Kære Børn, Moster Signe, Ønskebørn, Kids-World.dk, Pastelshop.dk, PixiZoo.dk.

Produkter, som tilbagekaldes:

  • Blå Yummy-tallerken med motiv “Happy Dots”. Varenummer: 10542. Batchnummer: 108950918.
  • Rosafarvet Anti-Slip-tallerken med motivet “Contour”. Varenummer: 10507. Batchnummer: 104520417.
Foto: Fødevarestyrelsen
Yummytallerken. (Foto: Fødevarestyrelsen).
Foto: Fødevarestyrelsen
Anti-Slip-tallerken. (Foto: Fødevarestyrelsen).

Øverst: Anti-Slip-tallerken. (Foto: Fødevarestyrelsen). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.