27-årige mand efterlyses for drab på sin hustru

(Bemærk, at artiklen er udgivet for 1 år siden). 

Læsetid: 2 min.

Zand.News – 27-årige Mohammad Jahanger med afghansk afstamning er sigtet for drab på sin kone og er derfor internationalt efterlyst.

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 27-årige Mohammad Jahangery, som er sigtet for drab på sin kone.

Natten til søndag den 11. november 2018 fandt politiet en ung kvinde død i en lejlighed i Charlotteager i Hedehusene. Kvinden er sidst set i live i onsdags og politiet efterforsker hendes død som muligt drab.

I forbindelse med efterforskningen har Københavns Vestegns Politi internationalt efterlyst kvindens 27-årige mand Mohammad Ayoub Jahangery.

Jahangery er af afghansk afstamning, og han er 182 cm høj og har mørkt hår og brune øje.

Artiklen fortsætter under billedet.

[media-credit name=”Københavns Vestegns Politi” align=”alignnone” width=”590″]Foto: Københavns Vestegns Politi[/media-credit]

Varetægtsfængslet in absentia ved Retten i Glostrup

Mohammad Jahangery er netop blevet varetægtsfængslet in absentia ved Retten i Glostrup. Da retsmødet foregik bag lukkede døre, er det ikke muligt for Københavns Vestegns Politi at kommentere yderligere på sagen.

Kontakt politiet på telefon 1-1-4, hvis du ved noget.

37-årige Kamran Khan er efterlyst i en lignende sag

Sagen må ikke forveksles med efterlysningen af den 37-årige Kamran Khan i en sag om vold med døden til følge mod sin hustru.

Kamran Khan er mistænkt for at have forøvet vold mod sin 34-årige hustru den 2. oktober 2018 i familiens hjem i Osted, hvor de på det tidspunkt boede sammen med deres tre fælles børn.

Læs også: 37-årig mand efterlyses for vold mod hustru.


Arkivfoto: Københavns Vestegns Politi.


Fortæl din mening:

Kommentarer