Hygiejne i fokus på arbejdspladsen

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

De sidste par år har hygiejne virkelig været hovedfokus i rigtig mange forskellige kontekster, og selvom vi helst vil være fri for en ny bølge af Covid-19, så er hygiejnen kommet for at blive, og det er måske i virkeligheden sundt nok.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) I en virksomhed betyder det også, at det er en god idé at have styr på spritdispensere og afstandsmærkater, hvis det er noget, som I stadig praktiserer. I kan se forskellige hygiejneprodukter Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) her.

Hygiejne indebærer ikke kun den afspritning, som vi foretager os, når vi går ind ad en dør og ser en dispenser. Det handler lige så meget om, at I har gode forhold på jeres toiletter, både for personalet og eventuelle kunder, så det altid er muligt at udføre god håndhygiejne med mere. Det har vist sig i flere tilfælde at kunne nedsætte sygefravær på arbejdspladser, da man minimerer risikoen for spredning af vira af forskellige slags.

Tørre og rene hænder – også på værkstedet

Nogle steder giver det rigtig god mening at have papirservietter med flere lag tilgængelige, som for eksempel på de badeværelser eller toiletter, som I bruger til daglig på kontorerne i virksomheden. Til gengæld er der også steder, hvor andre løsninger er mere optimale.

Værkstedsruller Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) er en genial opfindelse til jer, der har arbejde, hvor der kan være brug for nem adgang til papir på rulle. Det kan bruges, uanset om det er en pensel, der skal tørres af, eller om I lige har vasket hænder ved håndvasken.

Der findes flere forskellige typer og størrelser, så I kan vurdere, hvad I tænker, jeres behov er. Der er ingen grund til at investere i noget, der ikke passer til det mål, som I har med det – så er det bedre, at I lige prøver at læse lidt nærmere om de enkelte produkter, så I bliver klogere på, hvad de hver især kan.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.