Hav en revisor på hotlinen – det svarer sig

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Som ejer af egen virksomhed burde du ikke være fuldkommen i mørket om, hvordan alt i forhold til din virksomheds bogføring kører. Når det så er sagt, er der ingen grund til, at du bruger dine kræfter på det økonomiske overblik i virksomheden.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Når bare du har en grundlæggende forståelse for, hvad der skal udfyldes i forhold til papirarbejde, kan du sagtens lade en ekstern revisor Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) om at ordne det.

Revisorer kan hjælpe på mange fronter

Som en klar fordel ved at have en ekstern revisor med inde over din virksomhed kan nævnes, at en revisor ved et eksternt bureau byder ind med flere færdigheder end dem, der skal bruges på daglig bogføring.

Det vil sige, at når du først har kontakt til en revisor, kan du også hente hjælp hos dem til andre problemer. For eksempel kan det være rådgivning i forbindelse med skat, hvor du kan få hjælp til meget.

Hjælp fra en revisor til at komme godt ud af det med Skat

Hvad kan du trække fra i skat? En revisor kan oplyse dig om relevante skattefradrag, hjælpe med de interne afregningspriser og sambeskatning.

Hvis du henter skatterådgivning hos en revisor, bliver du også gjort klogere på, hvordan det faktisk står til i din virksomhed rent økonomisk. Virksomheder uden indsigt i gældende skatteforhold kan af og til erfare, at de har færre penge, end de havde troet.

Hent også hjælp til strategi og likviditet

Moderne revisorer er ikke blot gode til tal. De kan også træde til med deres indsigt inden for det erhvervsøkonomiske område, blandt andet ved at hjælpe til med strategianalyser.

De vil også kunne lave et virksomhedstjek på din virksomhed, hvor der bliver set på likviditet på såvel kort som langt sigt. Med andre ord kan du få hjælp til at vurdere, om din virksomhed er i stand til at betale, hvad den skylder.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.