Tyvagtig slagelseaner tog til Borup

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – En beruset tyv fra Slagelse tog til Borup for at begå indbrud, men han kunne ikke løbe fra politiet, da han blev forpustet.

Natten til søndag kl. 03.55 slog en 34-årig mand alarm til politiet, idet en fremmed mand havde forsøgt at bryde ind i familiens villa via et vindue, der stod på klem.

Det skete på Hvedemarken i Borup, men tyven var fra Slagelse. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Tyven blev foreviget på overvågningsudstyret

Anmelderen havde overrasket indbrudstyven, der flygtede til fods, men forinden var blevet foreviget på overvågningsudstyret hos anmelderen.

Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til området for at lede efter indbrudstyven, som en politihund fik snuset sig frem til.

Politiet kunne kl. 04.25 anholde en stakåndet og forpustet, 28-årig mand fra Slagelse, idet hans signalement også stemte overens med personen på overvågningsmaterialet.

Den 28-årige, der var spirituspåvirket, var ikke kommet ind i villaen og havde ikke nået at stjæle noget. Efter afhøring til sagen løslod politiet den 28-årige efter en grundig vurdering af sagens nærmere omstændigheder og hans personlige forhold.

Han vil senere blive stillet til strafferetligt regnskab for indbrudsforsøget.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.