Knivstikkeri på Motalavej i Korsør

Korsor.News – Lørdag var politiet massivt til stede i området omkring Motalavej i Korsør forbindelse med et knivstikkeri.

En 29-årig mand fra Korsør blev lørdag eftermiddag overfaldet af en anden mand, som gav ham et knivstik i låret. Det skete på Motalavej på Halsskov i Korsør, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den 29-årige blev behandlet på sygehuset

Politiet var massivt til stede i området omkring Motalavej forbindelse med “et mistænkeligt forhold”,« skrev de på X lørdag eftermiddag kl. 15.15:

»Følg politiets anvisninger på stedet og respekter afspærringer,« oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Senere oplyste politiet, at de havde modtaget en anmeldelse om knivstikkeri kl. 13.37, hvor flere personer angiveligt var involveret. Der var ingen alvorlig tilskadekomst, men politiet var forsat til stede med tryghedsskabende patruljer, oplyste de kl. 18.54.

Den 29-årige blev behandlet på sygehuset, men blev udskrevet senere lørdag. Samme eftermiddag fandt politiet frem til en 22-årig mand fra Nyborg, som blev anholdt kl. 16.49 og sigtet for kvalificeret vold. Den 22-årige blev fremstillet i grundlovsforhør søndag og er nu varetægtsfængslet frem til den 8. maj.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/jzas