Nye fodboldhold i Sørbymagle

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – I denne uge starter Sørby Fodbold et nyt koncept for drenge i 6. og 7. klasse, som ikke er set før, samt et sandkassehold for de yngste.

Hele fodbolddanmark har været lukkede ned i flere måneder, men nu er fodbolden i gang igen. Det er Sørby Fodbold meget glade for, og de er klar til at tilbyde fodbold til endnu flere.

I denne uge starter Sørby Fodbold to nye hold op til gavn for interresserede børn og unge. Fredag den 9. april starter klubben et helt nyt koncept for drenge i 6. og 7. klasse, som ikke er set før. Og lørdag den 10. april starter klubben et sandkassehold op for de yngste.

Sørby Fodbold er med andre ord, på trods af corona-pandemien, inde i en positiv udvikling og er nu klar til at tilbyde fodbold til endnu flere børn og unge.

Hyggehold for drenge i 6. og 7. klasse

Fredag den 9. april kl. 17.00 starter Sørby Fodbold et hyggehold for drenge i 6. og 7. klasse. Holdet vil have ekstra meget fokus på det sociale aspekt, da det er et hold, hvor det ikke handler om at spille kampe hver weekend.

Artiklen fortsætter under videoen.

Holdet bliver slet ikke tilmeldt nogen turnering, og derfor vil der være gode muligheder for at drengene kan være en del af holdet og samtidig have andre fritidsinterresser, fortæller sportlig ansvarlig i Sørby Fodbold Simon Vittrup Olsen, som også kommer til at stå holdet.

Han forklarer videre, at klubben vil gøre noget ekstra for drengene på holdet, som andre klubber ikke gør. Hver måned vil der være arrangementer såsom fællesspisning, gameraften, at se fodboldkampe, at tage på ture og meget andet.

Aktivering af de yngste i alderen 2-5 år

Lørdag den 10. april kl. 10.00 starter der også et hold op for de yngste fodboldspillere i alderen 2-5 år. Holdets trænere, Karina Kirkeby og Gustav Serup, vil tage godt imod både drenge og piger, der har lyst til at komme og lege med dem.

Artiklen fortsætter under videoen.

Træningen vil være opdelt i stationer, hvor spillerene med hjælp fra mor eller far gennemfører forskellige motoriske, legende, lærende og sjove øvelser – både med og uden bolde.

Simon Vittrup Olsen forklarer, at det er vigtig at få sine børn i gang så tidligt som muligt, hvis de skal blive aktive i ungdommen. Børnene har brug for at komme ind i nogle rammer, som indbyder til leg og bevægelse. På den måde lærer børnene fra en tidlig alder, at det er sjovt at lave bevægelse, og det får en positiv indvikning mange år frem.

Sørby Fodbold glæder sig til at se nye spillere ved Sørbyhallen i løbet af denne uge. Hvis du gerne vil vide mere om holdene eller Sørby Fodbold, så kan du læse mere på www.sorbyfodbold.dk.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Sørby Fodbold). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.