Jubilæumsaften med Kandis i Sørbyhallen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Der er lagt op til den helt store jubilæumsaften, når dansktopbandet Kandis besøger Sørbyhallen til marts.

Kandis, SIF-Venner og forårsfesten har jubilæum

Kandis fejrer 30-års jubilæum næste år, mens SIF-Venner og forårsfesten også runder et skarpt hjørne.

»Kandis har spillet ved forårsfesten i Sørbyhallen 25 år i streg, og vi glæder os til, at de vender tilbage til endnu en forrygende aften med over 600 danseglade gæster,« fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, som står bag forårsfesten, og fortsætter:

»Billetsalget er allerede godt i gang, hvor vi kan melde syv borde udsolgt allerede. Jeg synes da, at et par billetter er en oplagt julegave, hvis man har nogen i familien eller omgangskredsen, som vil med til årets fest i Sørbyhallen.«

Køb billet til forårsfesten med Kandis allerede nu

De frivillige kræfter i SIF-Venner glæder sig allerede til forårsfesten fredag den 29. marts 2019. Det er nemlig ikke kun en speciel aften for gæsterne.

»Det er også noget særligt for vores frivillige, fordi mange af gæsterne er gengangere år for år, så der er en helt speciel og festlig stemning i hallen,« slutter underholdningsformanden.

Billetter til forårsfesten med Kandis i Sørbyhallen fredag den 29. marts 2019 kl. 18.00-01.00 kan købes på sorbymarked.dk eller i Sørbyhallen i forbindelse med banko søndag den 16. december 2018 og den 13. januar 2019 kl. 17.30-19.00.

Prisen er 395 kroner per billet og inkluderer buffet, dinner-musik og koncert med Kandis.


Fotograf: Ændringer i vores CMS har med medført, at fotokrediteringer mellem den 6. og 19. december 2019 er forkerte.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.