Åben motionsfodbold ved Sørbyhallen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – »I Sørbymagle IF synes vi, at der skal være noget for alle uanset ens alder og niveau. Derfor startede vi i foråret motionsfodbold op for alle over 14 år. Alle er velkomne og alle kan være med – uanset køn og niveau.«

Sørbymagle IF inviterer til ” åben motionsfodbold” onsdag den 4. september 2019. Det sker i anledningen af den nationale Fodbold Fitness-uge, hvor voksne landet over giver motionsfodbolden et skud.

Alle kan være med både mænd og kvinder. Det gælder både tidligere spillere og dig, der aldrig har rørt en fodbold før. Det skriver Sørbymagle IF i en pressemeddelelse.

Ligegyldigt, om man har prøvet at spille fodbold før

Onsdag den 4. september 2019 fra kl. 19.00 er det muligt for alle, både mænd og kvinder, at prøve kræfter med motionsfodbold. Det sker, når Sørbymagle IF inviterer alle over 14 år, og på alle niveauer, til en gratis træningstime med motionsfodboldholdet ved Sørbyhallen.

Arrangementet afholdes som en del af Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet mellem DGI og DBU, der har som mål at få endnu flere voksne til at afprøve fodbold som motionsform.

»I Sørbymagle IF synes vi, at der skal være noget for alle uanset ens alder og niveau. Derfor startede vi i foråret motionsfodbold op for alle over 14 år. Alle er velkomne og alle kan være med – uanset køn og niveau,« siger holdleder for motionsholdet og bestyrelsesmedlem i Sørbymagle IF – Fodbold, Simon Olsen, og fortsætter:

»Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille fodbold før eller ej, og (jeg, red.) […] står klar til at tage godt imod alle, der møder op på dagen. Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi til en sjov aften med sved på panden, så tag endelig venner, familie, naboer eller kolleger under armen.«

Det er ikke nødvendigt at investere i for eksempel fodboldstøvler – man kan sagtens spille i almindelige kondisko. Det kræver heller ikke særlige forudsætninger såsom god form at være med.

Øverst: Sørbymagle IF. (Foto: Sørbymagle IF). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.