XL BYG Grønvold & Schou vinder erhvervspris

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – XL BYG Grønvold & Schou i Hørve, Gørlev og Slagelse modtager prestigefyldt erhvervspris af Spar Nord og BDO.

End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå det sjællandske byggemarked XL BYG Grønvold og Schou ud af kurs.

Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021.

XL BYG Grønvold & Schou har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite. Det skriver Spar Nord og BDO i en pressemeddelelse.

Har leveret et særligt bidrag til vækst og velstand

På baggrund af 24.000 regnskaber i Region Sjælland er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet.

Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

Én af de nykårede vindere er byggemarkedet XL BYG Grønvold & Schou, der for andet år i træk kan kalde sig succesvirksomhed. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

»Vi er utrolig stolte over at modtage succesvirksomhedsprisen – og endda for andet år i træk. Det er en stor motivation, at der bliver lagt mærke til det arbejde, vi hver dag udfører. Prisen er derfor et synligt bevis på, at vi har dygtige medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde,« siger Ulrik Thorsted, der er direktør i XL BYG Grønvold & Schou.

XL BYG Grønvold & Schou beskæftiger i dag godt 150 medarbejdere i afdelingerne Hørve, Gørlev og Slagelse. Virksomheden har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en statuette og et diplom af lokale repræsentanter fra Spar Nord og BDO, som synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for tredje år i træk

Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne senere på efteråret hædret til et regionalt arrangement, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges. Derudover kåres tre sjællandske virksomheder, der udmærker sig inden for digital omstilling, lokalt engagement og bæredygtighed

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 “Succesvirksomhed”, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på vækst, soliditet og resultater.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget i analysen.

Øverst: XL BYG Grønvold & Schou modtager en statuette og et diplom. (Foto: Spar Nord og BDO). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.